Γενικά Δράσεις Κοινωνικές

Δράση Αγωγής Υγείας την Πέμπτη 07/03/2024

Σε μια εξαιρετικά ωφέλιμη δράση Αγωγής Υγείας συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α τάξης του Γυμνασίου Οιχαλίας, την Πέμπτη 07/03/2024. Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Νοσηλευτική υπηρεσία του Γ.Ν Τρικάλων από τις κυρίες Τσιγκαρίδα Ευθυμία και Μήτραινα Αικατερίνη και είχε ως σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών και μαθητριών σχετικά με την “Πρόληψη Ατυχήματος” και τις ” Πρώτες βοήθειες σε παιδιά”.

Οι μαθητές και μαθήτριες, ενημερώθηκαν για τους κινδύνους που καθημερινά μπορούν να δημιουργήσουν μικρά ή μεγάλα ατυχήματα όπως επίσης και για το ποιες είναι οι ενδεδειγμένες πρώτες ενέργειες (Πρώτες βοήθειες) σε περίπτωση ατυχήματος στο χώρο του σχολείου και όχι μόνο.

Ηταν μια πολύ χρήσιμη δράση από την οποία οι μαθητές/τριες αλλά και οι καθηγητές που την παρακολούθησαν αποκόμισαν ιδιαίτερα σημαντικά οφέλη.

Ευχαριστούμε θερμά τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γ.Ν Τρικάλων και τις εξαιρετικές εισηγήτριες κυρίες Τσιγκαρίδα και Μήτραινα για την πλήρη και άρτια παρουσιασή τους.