Ανακοινώσεις Γενικά

Δράση Αλληλεγγύης από το Γυμνάσιο Οιχαλίας

Το Γυμνάσιο Οιχαλίας “ανοίγει τις πόρτες του” και οργανώνει δράση αλληλεγγύης με τίτλο “Χριστούγεννα για όλους !” και σκοπό τη στήριξη τις ημέρες των εορτών, οικογενειών και συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης και είδη για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες της περιοχής πριν τις ημέρες των εορτών.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται καθημερινά από Τετάρτη 20 έως και Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στο χώρο του σχολείου και την οργάνωση της δράσης έχει αναλλάβει η ομάδα εθελοντών μαθητών μας.

Είδη που μπορούν να προσφερθούν :

Λάδι,  ζυμαρικά, ρύζι, γάλα διαρκείας, Χριστουγεννιάτικα  γλυκά, ζάχαρη, όσπρια, μπισκότα, φρυγανιές, σάλτσα ντομάτας  και  οτιδήποτε  άλλο   πιστεύει  κανείς  ότι  μπορεί να  φανεί  χρήσιμο. Ειδικά την τελευταία ημέρα της δράσης (Παρασκευή 22/12), εκτός  των  παραπάνω,  μπορούν να  προσφερθούν   και   τρόφιμα    μικρής  διάρκειας  κατανάλωσης όπως   τυρί ή  κασέρι   συσκευασμένα,  κρέας (για  το  Χριστουγεννιάτικο  τραπέζι),  αλλαντικά, λουκάνικα κλπ.

Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά !!

Καλές γιορτές σε όλους !!