Ανακοινώσεις Εκδηλώσεις Κοινωνικές

Eπαγγελματικός Προσανατολισμός για τη Γ Τάξη, την Τετάρτη 20 Μαρτίου, στο Γυμνάσιο Οιχαλίας

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και εξαιρετικά ωφέλιμη δράση συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ Τάξης του Γυμνασίου Οιχαλίας, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 . Η δράση οργανώθηκε και υλοποίήθηκε με τη φροντίδα της Διεύθυνσης του σχολείου και της ομάδας αυτοαξιολόγησης “Ανάπτυξη διαύλων επικοινωνίας, υποστήριξη και ενίσχυση της συνεργασίας σχολείου- οικογένειας” που συγκροτούν οι εκπαιδευτικοί Γιγουρτάκη Ειρήνη (Συντονίστρια), Αντωνόπουλος Βασίλης, Παπαποστόλου Σοφία και Τσίγκα Μαγδαληνή και αφορούσε την ενημέρωση των μαθητών της Γ Τάξης για τις προοπτικές που ανοίγονται μετά την αποφοίτηση από το Γυμνάσιο. Παραβρέθηκαν και γονείς μαθητών οι οποίοι είχαν προσκληθεί.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες ενημερώθηκαν αναλυτικά :

α) για το Γενικό Λύκειο, από την Υπεύθυνη Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού της ΔΔΕ Τρικάλων κ. Μανεάδου και

β) για το Επαγγελματικό Λύκειο από τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας κ Βούλγαρη και τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων κ Γκουλέτσο (τομέας Γεωπονίας), κ. Αλεξόπουλο και κ. Γαλάνη (τομεας Μηχανολογίας) και κ. Μπόλια (τομέας Οικονομίας και Διοίκησης)

και είχαν την ευκαιρία  να  γνωρίσουν τις προοπτικές που  ανοίγονται  εμπρός τους ανάλογα  με  το τι από τα δύο θα επιλέξουν (Γενικό Λύκειο ή ΕΠΑΛ), μετά  την  αποφοίτησή  τους  από το  Γυμνάσιο.

Ευχαριστούμε θερμά  τον Διευθυντή  του ΕΠΑ.Λ Φαρκαδόνας  κ Βούλγαρη  και  τους  εξαιρετικούς ομιλητές  και  ομιλήτριες  της  σημερινής  παρουσίασης – ενημέρωσης,  τόσο  για  την άμεση ανταπόκριση  στο  κάλεσμά  μας  όσο  και  για  την  πλήρη  και   εμπεριστατωμένη  προσέγγιση  ενός τόσο  σοβαρού   θέματος.