Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
Αρχική Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Παρουσίαση προγραμμάτων και αποχαιρετιστήρια γιορτή Γυμνασίου Οιχαλίας
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 09:20

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η τελευταία μέρα του σχολικού έτους, πριν αρχίσουν οι εξετάσεις, είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση των προγραμμάτων (περιβαλλοντικών, πολιτιστικών και αγωγής υγείας) και στην αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου. Έτσι το σχολείο σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στις 29-5-2018, με την παρουσία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα προγράμματα που υλοποίησαν οι μαθητές καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους με προβολές, ομιλίες και εικόνες.

Δείτε τα προγράμματα στους συνδέσμους:

ΚΑΡ.Π.Α.

Πολιτιστικά Προγράμματα 2017-18

Νερό Περιβάλλον Ζωή

Συγχρόνως, η χορωδία του σχολείου και το χορευτικό έδωσε μια νότα χαράς και διασκέδασης.
Στο τέλος οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου παρουσίασαν το δικό τους πρόγραμμα και ο Σύλλογος Γονέων μοίρασε αναμνηστικά μπλουζάκια στους μαθητές που αποφοιτούν  και γλυκά  σε όλους.


 
Η θεματική εβδομάδα στο Γυμνάσιο Οιχαλίας
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 09:05

Η θεματική εβδομάδα, ένας καινούργιος θεσμός για τα Γυμνάσια, έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές να ενημερωθούν για πολλά ενδιαφέροντα θέματα. Στο Γυμνάσιο Οιχαλίας η θεματική εβδομάδα πραγματοποιήθηκε από 21 έως 25 Μαΐου.

Κατά τη διάρκειά της οι μαθητές παρακολούθησαν εισηγήσεις για την κυκλοφοριακή αγωγή, την εφηβεία και τα προβλήματά της, τις σχέσεις τους με την οικογένεια και το σχολείο, την υγιεινή διατροφή,  τον εθισμό στο Διαδίκτυο κ.α.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους επιστήμονες-εισηγητές για τις εμπεριστατωμένες παρουσιάσεις τους, οι οποίοι προβλημάτισαν και ευαισθητοποίησαν  τόσο τους μαθητές όσο και τους εκπαιδευτικούς:

  • Από το  τμήμα κρανιοεγκεφαλικών  κακώσεων του ΠΓΝ Λάρισας τον επιμελητή Α΄ κ. Γάτο Χαράλαμπο και τον Ειδικό Νευροχειρουργό κ. Γεωργιάδη Ιορδάνη,
  • Την ψυχολόγο κα Μακρυγιάννη Αικατερίνη και τη φοιτήτρια ψυχολογίας Άννα Μαρία Σακελλαρίου
  • Τη γιατρό κα Δωροθέα Βουτσελά
  • Τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΥ Φαρκαδόνας
  • Το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων
  • Τον κο Πεταλά από το Πάρκο κυκλοφοριακής Αγωγής Τρικάλων
  • Το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου που πρόσφερε υγιεινό πρωινό στους μαθητές.

 
Δρόμοι μετά το Γυμνάσιο
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 10:14

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Οιχαλίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους δρόμους που ανοίγονται μετά την αποφοίτησή τους από την κ. Σοφία Μπουντούρη, υπεύθυνη του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) ν. Τρικάλων.

Συγχρόνως καθηγητές του ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας των τμημάτων Οικονομίας, Μηχανολογίας και Γεωπονίας παρουσίασαν στους μαθητές τα προγράμματα σπουδών, τους τομείς απασχόλησης και τις  προοπτικές, αν συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στα ΕΠΑΛ.

Από το ΓΕΛ Οιχαλίας ο κ. Γιώργος Κυρίτσης αναφέρθηκε στα μαθήματα επιλογής της Α΄ Λυκείου καθώς και τις επιλογές σπουδών.

Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές να μάθουν, να προβληματιστούν και να διατυπώσουν  τις απορίες τους, ώστε να πάρουν τις σωστές αποφάσεις σε λίγο που θα αποφοιτήσουν από το Γυμνάσιο.

Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε την κ. Σοφία Μπουντούρη για την εμπεριστατωμένη εισήγησή της, τους καθηγητές του ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας κ. Σταματία Κουλιαλή, κ. Βασίλη Αλεξόπουλο, κ. Νικόλαο Αναστάση, καθώς και τον καθηγητή του ΓΕΛ Οιχαλίας κ. Γεώργιο Κυρίτση.


 
Γιορτή 25ης Μαρτίου 2018
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 09:52

Τους αγώνες και τις θυσίες  των προγόνων μας για την ελευθερία και ανεξαρτησία της χώρας μας τίμησε με μια όμορφη γιορτή το σχολείο μας την παραμονή της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. Οι μαθητές με την καθοδήγηση των καθηγητριών κ. Παπαχρήστου και κ. Γαρίτου απήγγειλαν επίκαιρα ποιήματα και διάβασαν κείμενα με θέμα την Ελληνική Επανάσταση. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πατριωτικά τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου και παραδοσιακούς χορούς που δίδαξε ο γυμναστής του σχολείου κ. Γιώργος Αλεξανδρής.

 

 

 

 

 
Κοπή πίτας Γυμνασίου
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 11:26

Την Τρίτη στις 23-1-2018, σε  μια γιορταστική ατμόσφαιρα την οποία δημιούργησαν οι μητέρες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Οιχαλίας κόψαμε τις βασιλόπιτες, τις οποίες ευλόγησε ο παπα-Δημήτρης, ιερέας του Αχλαδοχωρίου. Τους μαθητές και τους καθηγητές περίμενε και μία έκπληξη! Ένα δωράκι για τον κάθε τυχερό, προσφορά και αυτό από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα, γιατί πάντα είναι δίπλα μας, συνεργάζεται, στηρίζει και προσφέρει στο σχολείο με κάθε δυνατό τρόπο.

Η Διευθύντρια και ο σύλλογος καθηγητών

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 1 από 12

Ωράριο σχολείου

1η Ώρα:
8:00-8:45
2η Ώρα: 8:50-9:35
3η Ώρα: 9:45-10:30
Ώρα: 10:35-11:20
5η Ώρα: 11:30-12:10
6η Ώρα: 12:15-12:55
7η Ώρα: 13:00-13:35

 

Βρισκόμαστε εδώ
Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: free Joomla template  Valid XHTML and CSS.