Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018
Αρχική Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
Κοπή πίτας Γυμνασίου
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 11:26

Την Τρίτη στις 23-1-2018, σε  μια γιορταστική ατμόσφαιρα την οποία δημιούργησαν οι μητέρες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Οιχαλίας κόψαμε τις βασιλόπιτες, τις οποίες ευλόγησε ο παπα-Δημήτρης, ιερέας του Αχλαδοχωρίου. Τους μαθητές και τους καθηγητές περίμενε και μία έκπληξη! Ένα δωράκι για τον κάθε τυχερό, προσφορά και αυτό από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα, γιατί πάντα είναι δίπλα μας, συνεργάζεται, στηρίζει και προσφέρει στο σχολείο με κάθε δυνατό τρόπο.

Η Διευθύντρια και ο σύλλογος καθηγητών

 
Βιωματικό σεμινάριο από το Κέντρο Κοινότητας δ. Φαρκαδόνας
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 11:50

Με πρωτοβουλία της Δ/ντριας και του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου Οιχαλίας, κλήθηκε και πραγματοποίησε  βιωματικό σεμινάριο η ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας κα Δήμητρα Παπαστεργίου με θέμα: «Αυτογνωσία και Αυτοεκτίμηση». Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε κατά τμήμα ώστε οι μαθητές να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εργασίες πεδίου, να εργαστούν ομαδικά, να μοιραστούν ρόλους , να εκφράσουν τις απόψεις τους και τις απορίες τους με σκοπό να γνωρίσουν τον εαυτό τους, να τον εκτιμήσουν ,να τον αποδεχτούν και να τον αγαπήσουν.

Επίσης ειδικά  οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία με τη βοήθεια της ψυχολόγου  να ερευνήσουν τις επιλογές που έχουν  σχετικά με τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό, παρακολουθώντας το σεμινάριο  με θέμα: «Δρόμοι μετά το Γυμνάσιο».

Ήταν πραγματικά μια ενδιαφέρουσα  και  κυρίως εποικοδομητική εμπειρία για όλους τους μαθητές του σχολείου μας.

 
Επέτειος Πολυτεχνείου 2017
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 12:54

 Η μέρα μνήμης του Πολυτεχνείου γιορτάστηκε στο Γυμνάσιο Οιχαλίας με απαγγελία ποιημάτων, ανάγνωση κειμένων και ζωντανών αφηγήσεων ατόμων που έζησαν από κοντά τον ξεσηκωμό των νέων της γενιάς του Πολυτεχνείου. Η χορωδία του σχολείου με την καθοδήγηση του καθηγητή κ. Χρήστου Βοζίκη που ήταν και υπεύθυνος της γιορτής, έδωσε έναν ξεχωριστό παλμό ώστε να καταλάβουν και οι μαθητές που δεν έζησαν τα γεγονότα τη δύναμη που κρύβουν οι άνθρωποι που έχουν τον  πόθο για ελευθερία και δημοκρατία.

Η χορωδία του σχολείου:

Φωτογραφίες:

 

 
Εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 12:39

Tο πρωί της Παρασκευής στο γυμνάσιο της Οιχαλίας οι μαθητές σε συνεργασία με τους καθηγητές οργάνωσαν μια όμορφη εκδήλωση για να τιμήσουν την επέτειο του «ΟΧΙ».

Η εκδήλωση άρχισε με την απονομή των αριστείων προόδου στους αριστεύσαντες μαθητές του προηγούμενου έτους ενώ στην συνέχεια αποδόθηκε η σημαία και ορίστηκαν οι παραστάτες.

Στο δεύτερο μέρος της γιορτής οι μαθητές παρουσίασαν ένα αφιέρωμα στην εθνική επέτειο με ποιήματα, σκετς καθώς και οπτικοακουστικό υλικό. Τη γιορτή πλαισίωσε η χορωδία του σχολείου παρουσιάζοντας επετειακά τραγούδια με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.Επίσης οι μαθήτριες χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με την καθοδήγηση του γυμναστή του σχολείου Αλεξανδρή Γιώργου.

Την ευθύνη της γιορτής είχαν οι καθηγήτριες, Δαμιανού Κωνσταντίνα και Ηλιακοπούλου Αικατερίνη.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:
 
Θεματική Εβδομάδα
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 23 Ιούνιος 2017 17:46

Στο Γυμνάσιο Οιχαλίας από τις 15 έως τις 19 Μαΐου 2017 υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Θεματική Εβδομάδα.

Οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας στηρίχθηκαν πάνω στο ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου και των καθηγητών. Παράλληλα υπήρξε ενεργή συμμετοχή και ενημέρωση, καθώς και βιωματικά εργαστήρια από πιστοποιημένους φορείς του Υπουργείου Παιδείας

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας συνεργάστηκαν με την Συντονιστική Ομάδα, που οργάνωσε τις δράσεις της Θεματικής Εβδομάδας στηριζόμενη στα θέματα που έθεσε το Υπουργείο Παιδείας

Έτσι οι μαθητές οδηγήθηκαν στο να γνωρίσουν τους κινδύνους από τον εθισμό στις Ουσίες και στο Διαδίκτυο, να μάθουν τα οφέλη μιας σωστής και υγιεινής διατροφής και να εξελίξουν τις γνώσεις τους για τις ανθρώπινες σχέσεις, την ισότητα και την διαφορετικότητα.

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 1 από 12

Ωράριο σχολείου

1η Ώρα:
8:00-8:45
2η Ώρα: 8:50-9:35
3η Ώρα: 9:45-10:30
Ώρα: 10:35-11:20
5η Ώρα: 11:30-12:10
6η Ώρα: 12:15-12:55
7η Ώρα: 13:00-13:35

 

Βρισκόμαστε εδώ
Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: free Joomla template  Valid XHTML and CSS.