Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018
Αρχική
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ - ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
Κοπή πίτας Γυμνασίου
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 11:26

Την Τρίτη στις 23-1-2018, σε  μια γιορταστική ατμόσφαιρα την οποία δημιούργησαν οι μητέρες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Οιχαλίας κόψαμε τις βασιλόπιτες, τις οποίες ευλόγησε ο παπα-Δημήτρης, ιερέας του Αχλαδοχωρίου. Τους μαθητές και τους καθηγητές περίμενε και μία έκπληξη! Ένα δωράκι για τον κάθε τυχερό, προσφορά και αυτό από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα, γιατί πάντα είναι δίπλα μας, συνεργάζεται, στηρίζει και προσφέρει στο σχολείο με κάθε δυνατό τρόπο.

Η Διευθύντρια και ο σύλλογος καθηγητών

 
Βιωματικό σεμινάριο από το Κέντρο Κοινότητας δ. Φαρκαδόνας
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 11:50

Με πρωτοβουλία της Δ/ντριας και του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου Οιχαλίας, κλήθηκε και πραγματοποίησε  βιωματικό σεμινάριο η ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας κα Δήμητρα Παπαστεργίου με θέμα: «Αυτογνωσία και Αυτοεκτίμηση». Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε κατά τμήμα ώστε οι μαθητές να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εργασίες πεδίου, να εργαστούν ομαδικά, να μοιραστούν ρόλους , να εκφράσουν τις απόψεις τους και τις απορίες τους με σκοπό να γνωρίσουν τον εαυτό τους, να τον εκτιμήσουν ,να τον αποδεχτούν και να τον αγαπήσουν.

Επίσης ειδικά  οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία με τη βοήθεια της ψυχολόγου  να ερευνήσουν τις επιλογές που έχουν  σχετικά με τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό, παρακολουθώντας το σεμινάριο  με θέμα: «Δρόμοι μετά το Γυμνάσιο».

Ήταν πραγματικά μια ενδιαφέρουσα  και  κυρίως εποικοδομητική εμπειρία για όλους τους μαθητές του σχολείου μας.

 
Επέτειος Πολυτεχνείου 2017
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 12:54

 Η μέρα μνήμης του Πολυτεχνείου γιορτάστηκε στο Γυμνάσιο Οιχαλίας με απαγγελία ποιημάτων, ανάγνωση κειμένων και ζωντανών αφηγήσεων ατόμων που έζησαν από κοντά τον ξεσηκωμό των νέων της γενιάς του Πολυτεχνείου. Η χορωδία του σχολείου με την καθοδήγηση του καθηγητή κ. Χρήστου Βοζίκη που ήταν και υπεύθυνος της γιορτής, έδωσε έναν ξεχωριστό παλμό ώστε να καταλάβουν και οι μαθητές που δεν έζησαν τα γεγονότα τη δύναμη που κρύβουν οι άνθρωποι που έχουν τον  πόθο για ελευθερία και δημοκρατία.

Η χορωδία του σχολείου:

Φωτογραφίες:

 

 
Επίσκεψη στο ΚΠΕ Ελασσόνας-Σαραντάπορο
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017 10:45

Η περιβαλλοντική ομάδα του Γυμνασίου Οιχαλίας στα πλαίσια του προγράμματος «Υδάτινη Ενέργεια, Νεροτριβές, Λίμνες» επισκέφτηκε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελασσόνας. Οι μαθητές αφού ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες και τα προγράμματα του Κέντρου από τους υπεύθυνους του ΚΠΕ, κατόπιν επισκέφτηκαν τη λίμνη και τις νεροτριβές (μαντάνια) του Κεφαλόβρυσου, όπου και πραγματοποίησαν δραστηριότητες πεδίου.

Η περιβαλλοντική ομάδα όμως δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί το Μουσείο Σαρανταπόρου και το Χάνι Χατζηγώγου, όπου εκτίθενται ευρήματα των νικηφόρων μαχών (όπλα, στολές, φωτογραφίες, ημερολόγια και προσωπικά αντικείμενα των στρατηγών).

Επισκέφτηκε επίσης την Ιερά Μονή Ολυμπιώτισσας, το πιο παλαιό και γνωστό μοναστήρι της Παραολύμπιας περιοχής, όπου οι μοναχές ενημέρωσαν για την ιστορία της μονής, καθώς επίσης και για την εικόνα της Παναγίας που με θαυματουργό τρόπο μεταφέρθηκε στο μοναστήρι και σ’ αυτήν αποδίδονται πολλά θαύματα.              

Αρχηγός της εκδρομής ήταν η Διευθύντρια του σχολείου κα Σκανδάλη Αγορίτσα και συνοδοί οι καθηγητές του σχολείου Αγναντή Ελένη, Βοζίκης Χρήστος.

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 2 από 32

Ωράριο σχολείου

1η Ώρα:
8:00-8:45
2η Ώρα: 8:50-9:35
3η Ώρα: 9:45-10:30
Ώρα: 10:35-11:20
5η Ώρα: 11:30-12:10
6η Ώρα: 12:15-12:55
7η Ώρα: 13:00-13:35

 

Βρισκόμαστε εδώ
Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: free Joomla template  Valid XHTML and CSS.