Αρχική
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ - ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
Πρόσκληση
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2015 13:00

Αγαπητοί γονείς,

      Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Οιχαλίας σας προσκαλούν τη Δευτέρα 14-12-2015 και ώρα 11:00 π.μ. στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Σχολείου με θέμα: «Στηρίζοντας το παιδί μου κατά την πορεία του στο Σχολείο».

      Στην εκδήλωση θα παραστούν η κα Κανδήλα Ιουλία, Σχολική Σύμβουλος παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου μας και η κα Καραμπατζάκη Δέσποινα, Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων του γραφείου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων,με τις οποίες θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε και να εκφράσετε τους προβληματισμούς και τις απορίες σας σχετικά με το παραπάνω θέμα που αφορά τα παιδιά σας.

 

                                                                                                                                              Η Διευθύντρια

 

 

 

 

                                                                                                                                       Σκανδάλη Αγορίτσα

 
Εκδήλωση στο Γυμνάσιο Οιχαλίας στα πλαίσια Βιωματικών Δράσεων
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2015 12:11

Τη Δευτέρα 16/11/2015 στα πλαίσια του μαθήματος των Βιωματικών Δράσεων στη Β΄ Γυμνασίου προσκαλέσαμε στο Γυμνάσιο μας τον χοροδιδάσκαλο και πρόεδρο του Κέντρου Λαογραφικής Έρευνας  "Ο Απόλλων" κ. Παπαγεωργίου Αθανάσιο. Με αφορμή το θέμα μας "Γνωρίζω την πολιστική μας κληρονομιά μέσα απ' τους παραδοσιακούς χορούς", τα παιδιά είχαν την ευκαιρία μετά από συνέντευξη μαζί του να μάθουν περισσότερα για το επάγγελμα του και την αξία του παραδοσιακού χορού. 

Στη συνέχεια, έγινε επίδειξη και ανάλυση παραδοσιακών φορεσιών της Θεσσαλίας και τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να διδαχθούν από τον κ. Παπαγεωργίου χορούς της Θεσσαλίας. Το βιωματικό σεμινάριο χαροποίησε και ικανοποίησε τα παιδιά που εξέφρασαν την επιθυμία να επαναληφθεί στο επόμενο τρίμηνο! Ευχαριστούμε θερμά τον κ, Παπαγεωργίου , τη διευθύντρια του σχολείου κ. Ρούλα Σκανδάλη και τους συναδέλφους που διευκόλυναν τη διεξαγωγή του δίωρου αυτού "σεμιναρίου".

 

 
Εκδήλωση για τη 17η Νοέμβρη
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2015 11:05

Πραγματοποιήθηκε στις 17/11 η εορταστική εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Η χορωδία των μαθητών απέδωσε με τον καλύτερο τρόπο και με τη συνοδεία μουσικών οργάνων τα τραγούδια της εξέγερσης. Οι μαθητές με απαγγελίες και με την αφήγηση του χρονικού των γεγονότων ανέδειξαν το νόημα και τη σημασία της επετείου, που ενισχύθηκε με την παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού.  Υπεύθυνες για τη διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν οι κυρίες Παπαχρήστου Πηνελόπη και Ηλιακοπούλου Αικατερίνη. Στα μουσικά όργανα συνόδευσε ο καθηγητής Χρήστος Βοζίκης με το μπουζούκι και στην κιθάρα οι μαθητές Χρήστος Οικονόμου και Γιώργος Μιχαήλ.


 
Εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 30 Οκτώβριος 2015 21:41

Με μια ιστορική αναδρομή στο ηρωικό 1940 ξεκίνησε η γιορτή της 28ης Οκτωβρίου στο σχολείο μας. Με ζωντανές εικόνες, αφηγήσεις και ποιήματα οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν το νόημα της εθνικής επετείου και να αποτίσουν φόρο τιμής στους πεσόντες ήρωες. Υπεύθυνοι καθηγητές για τη διοργάνωση της γιορτής ήταν οι Χρήστος Βοζίκης και Παρασκευή Παπαχρήστου.

Δείτε  βίντεο και φωτογραφίες:

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 10 από 31

Ωράριο σχολείου

1η Ώρα:
8:00-8:45
2η Ώρα: 8:50-9:35
3η Ώρα: 9:45-10:30
Ώρα: 10:35-11:20
5η Ώρα: 11:30-12:10
6η Ώρα: 12:15-12:55
7η Ώρα: 13:00-13:35

 

Βρισκόμαστε εδώ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

wmt Joomla ModuleΜε την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: free Joomla template  Valid XHTML and CSS.