Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
Αρχική
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ - ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
Επίδοση βαθμολογίας
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2016 09:31

Από το Γυμνάσιο Οιχαλίας ανακοινώνεται ότι εκδόθηκαν τα αποτελέσματα για το Σχ. Έτος 2015-16 και οι γονείς-κηδεμόνες μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο για την ενημέρωσή τους και την επίδοση της βαθμολογίας  των μαθητών την Τρίτη 21-6-2016 και ώρες 9 π.μ.- 12 π.μ.

 
Εκδηλώσεις 2015-16
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 20 Μάιος 2016 23:04

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση και παρουσίαση προγραμμάτων στο Γυμνάσιο Οιχαλίας

Την Τρίτη 10 Μαΐου παρουσιάστηκαν τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων καθώς και των Βιωματικών Δράσεων που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής  χρονιάς 2015-16

 

Οι εκδηλώσεις έγιναν στο χώρο του σχολείου με τη συμμετοχή του συλλόγου γονέων ? κηδεμόνων οι οποίοι είχαν και την πρωτοβουλία αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης για τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου στους οποίους πρόσφεραν ως αναμνηστικό ένα μπλουζάκι. Οι τελειόφοιτοι παρουσίασαν βίντεο με στιγμιότυπα  από τις σχολικές τους εκδρομές και εκδηλώσεις στις  οποίες συμμετείχαν καθ? όλη τη διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων στο Γυμνάσιο.  

Στο τέλος προσφέρθηκαν φαγητά και γλυκά σε μπουφέ που ετοίμασαν οι γονείς των μαθητών.  Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς χορούς.

Τα προγράμματα που παρουσιάστηκαν:

Βιωματικές Δράσεις

Πολιτιστικά Προγράμματα

Αγωγή Υγείας

Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

Φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 
Δρόμοι μετά το Γυμνάσιο
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 15 Απρίλιος 2016 10:31

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου την 3η και 4η διδακτική ώρα η Τρίτη (Γ΄) Γυμνασίου ενημερώθηκε για τους «δρόμους μετά το Γυμνάσιο». Την ενημέρωση έκανε η κα Γάτσιου Πολυξένη υπεύθυνη του ΚΕΣΥΠ και η κα Μπουντούρη Σοφία. Από το ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας ο κος Παπαστεργίου Στέργιος δ/ντης, η κα Κουλιαλή Σταματία για τον οικονομικό τομέα, ο κος Αλεξόπουλος Βασίλειος για τον μηχανολογικό τομέα και για το γεωπονικό ο κος Αναστάσης Νικόλαος. Για το ΓΕΛ ενημέρωσε ο εκπαιδευτικός του ΓΕΛ  Οιχαλίας κ. Κυρίτσης Γεώργιος ΠΕ19.

 
Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 15 Απρίλιος 2016 10:20

Ομάδα μαθητών του Γυμνασίου αντιπροσώπευσε την Οιχαλία στο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στις 8 και 9 Απριλίου.

Η δημιουργικότητα στο «πρώτο θρανίο» των Τρικαλινών σχολείων

Της Ελένης Χολέβα

Αν η εκπαίδευση δεν είναι ένα ταξίδι δημιουργικότητας και πειραματισμού τότε δεν μπορούμε να φανταστούμε ποια άλλα συστατικά είναι εκείνα που μπορούν να δώσουν ταυτότητα στο σύγχρονο σχολικό περιβάλλον. Και φαίνεται ότι σε όσες περιπτώσεις τα δύο αυτά συστατικά ενώνονται επιτυγχάνουν να ανοίξουν δρόμους στους μαθητές και να γεννηθούν νέες ιδέες, νέες προοπτικές. Όπως στο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας που ξεκίνησε από χθες. Μια εκπαιδευτική εκδήλωση η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ψηφιακά έργα που αναπτύσσουν στο σχολείο τους.

Το Φεστιβάλ είναι ανοικτό στην κοινωνία και δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και επισκέπτες να λάβουν μέρος σε πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με αντικείμενο την Πληροφορική και την Ψηφιακή Τεχνολογία.

Το 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα ολοκληρωθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων σήμερα από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Στο πλαίσιο του μαθητικού φεστιβάλ δίνεται η δυνατότητα να παρουσιαστούν έργα ψηφιακής δημιουργίας, τα οποία δημιουργήθηκαν στα μαθήματα Πληροφορικής όλων των βαθμίδων (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο), στις βιωματικές δράσεις του Γυμνασίου, στο μάθημα Ερευνητικές Εργασίες (Project) των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και στο μάθημα Ειδική Θεματική Δραστηριότητα (ΕΘΔ) των ΕΠΑΛ. Είναι δυνατό να συμπεριληφθούν και έργα τα οποία δημιουργήθηκαν σε κάποια Σχολική δραστηριότητα (Περιβαλλοντική, Πολιτιστική, Αγωγής Υγείας κ.α.) ή σε κάποιο διαθεματικό/διεπιστημονικό σχέδιο συνεργασίας μεταξύ του μαθήματος της Πληροφορικής και άλλων μαθημάτων.

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 9 από 34

Ωράριο σχολείου

1η Ώρα:
8:00-8:45
2η Ώρα: 8:50-9:35
3η Ώρα: 9:45-10:30
Ώρα: 10:35-11:20
5η Ώρα: 11:30-12:10
6η Ώρα: 12:15-12:55
7η Ώρα: 13:00-13:35

 

Βρισκόμαστε εδώ
Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: free Joomla template  Valid XHTML and CSS.