Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018
Αρχική
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ - ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 11:05

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 στο Γυμνάσιο Οιχαλίας τιμήθηκε η επέτειος της επανάστασης του 1821 με μία συγκινητική και ξεχωριστή εκδήλωση, που περιλάμβανε ομιλίες, ποιήματα και τραγούδια, καθώς και βίντεο με το χρονικό της εξέγερσης. Οι μαθητές τίμησαν τους ήρωες μας και τους αγώνες που έδωσαν  ώστε σήμερα όλοι μας να βιώνουμε το πολυτιμότερο αγαθό όλων, την ελευθερία. Τη γιορτή επιμελήθηκαν οι καθηγήτριες του σχολείου Αγναντή Ελένη, Γάλλου Φιλλιώ και Γαρίτου Μαρία. Τη χορωδία συντόνισε η μουσικός του σχολείου Παπαρόσιου Ιουλία.

Φωτογραφίες:

Βίντεο με την χορωδία του σχολείου:

 

 
Ενημέρωση για τη Αμερικανικη Γεωργική Σχολή
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 09:39

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου του γυμνασίου Οιχαλίας, στα πλαίσια του προγράμματος «Δρόμοι μετά το Γυμνάσιο», είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενημερωτική προβολή σχετικά με τη λειτουργία και τη φοίτηση στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκαν τα ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα της Σχολής καθώς και τα προγράμματα οικονομικής βοήθειας και υποτροφιών της. Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς προέρχονται από αγροτική περοχή.

 
Ευχαριστήρια επιστολή του Γυμνασίου Οιχαλίας στον κ. Καλαμάρα Νικόλαο
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 03 Μάρτιος 2017 10:09

 

 Η Δ/ντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Οιχαλίας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον κ Καλαμάρα Νικόλαο και στην εταιρεία του KALAMARAS GMBH, για τη σημαντική δωρεά ενός φωτοτυπικού τελευταίας τεχνολογίας με στόχο την κάλυψη μιας βασικής ανάγκης του σχολείου σε εποπτικά μέσα.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για την αξιόλογη και αξιέπαινη πράξη του. Θεωρούμε χρέος μας να γίνει γνωστή αυτή η προσφορά, η οποία συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του σχολείου.

Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Τον ευχαριστούμε θερμά!!!

 

Η Διευθύντρια,

Ο Σύλλογος Διδασκόντων,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

 
To Γυμνάσιο Οιχαλίας έκοψε τη βασιλόπιτα
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 04 Φεβρουάριος 2017 16:08

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων οι μαθητές και οι καθηγητές του Γυμνασίου Οιχαλίας έκοψαν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τηρώντας το έθιμο και τις παραδόσεις. Ο Σύλλογος Γονέων όπως κάθε χρόνο πρόσφερε δώρα στους μαθητές και τους καθηγητές που κέρδισαν το φλουρί. Ανταλλάχτηκαν ευχές για την καινούργια χρονιά μέσα σε πνεύμα συνεργασίας, προόδου και αγάπης.

Καλή και Ευλογημένη χρονιά!

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 5 από 32

Ωράριο σχολείου

1η Ώρα:
8:00-8:45
2η Ώρα: 8:50-9:35
3η Ώρα: 9:45-10:30
Ώρα: 10:35-11:20
5η Ώρα: 11:30-12:10
6η Ώρα: 12:15-12:55
7η Ώρα: 13:00-13:35

 

Βρισκόμαστε εδώ
Με την υποστήριξη του Joomla!. Designed by: free Joomla template  Valid XHTML and CSS.